3FM nieuws

Ruben Hein en Qeaux Qeaux Joans genomineerd voor Radio 6 Award

  1. Nieuwschevron right
  2. Ruben Hein en Qeaux Qeaux Joans genomineerd voor Radio 6 Award

Oud-Serious Talents Ruben Hein en Qeaux Qeaux Joans maken kans op Radio 6 Soul & Jazz Awards.

Ruben Hein maakt kans op drie Radio 6 Soul & Jazz Awards. Ook Alain Clark en New Cool Collective strijden voor drie Awards. Oud-Serious Talent Qeaux Qeaux Joans maakt met haar single 'No Man's Land' kans op een Radio 6 Soul & Jazz Award. Ruben Hein maakte woensdag 18 september op Radio 6 de genomineerden bekend.

Ruben Hein genomineerd voor drie Radio 6 Soul & Jazz Awards

Ruben Hein is genomineerd in de categorieën beste artiest man, beste album voor zijn plaat Hopscotch en beste single voor het nummer 'Fool by Morning'.

Alain Clark is ook genomineerd in de categorie beste artiest man. Hij en Ruben Hein nemen het in deze categorie op tegen Wouter Hamel, Bo Saris en Tim Wes. Clark maakt ook kans op de Soul & Jazz Awards voor beste single met 'Back In My World' en beste live act.

Het jazzcollectief New Cool Collective kunnen ook drie Awards in de wacht slepen. Zij zijn genomineerd in de catogotiën beste groep, beste album voor Chin Chin en beste live act.

Radio 6 Soul & Jazz Awards

De Radio 6 Soul & Jazz Awards voor beste Nederlandse soul- en jazzartiesten worden op 3 oktober uitgereikt. Luisteraars kunnen tot 2 oktober stemmen op hun favoriete soul- en jazzartiesten. Tijdens de Awardshow in de Westerunie in Amsterdam treden onder anderen Trijntje Oosterhuis, Ruben Hein, Wouter Hamel, Sabrina Starke, Bo Saris en New Cool Collective live op.

Ster advertentie
Ster advertentie