3FM nieuws

After Forever kapt ermee

  1. Nieuwschevron right
  2. After Forever kapt ermee
Gothic/metal formatie After Forever gooit het bijltje na veertien jaar trouwe dienst, erbij neer.Begonnen in 1995 heeft de band zes studioalbums afgeleverd en een grote naam opgebouwd in de nationale en internationale metalscene.

Pauze

In 2008 kondigde de band een pauze aan door ziekte van gitarist Sander Gommans. Deze break draait nu uit op het einde van After Forever.

Eigen leven

“Door onze break in 2008 hebben we alles wat we mee hebben gemaakt nog meer leren te waarderen. Ook weten we dat, als we doorgaan, dit met 110 procent zou moeten. We hebben in het afgelopen jaar allemaal ons eigen leven opgebouwd en andere muzikale dingen gedaan, waardoor we niet meer zo gepassioneerd met After Forever bezig kunnen zijn. We blijven elkaar absoluut steunen in onze individuele projecten.We zijn ontzettend trots op wat we hebben bereikt en nog meer op de weg die we moesten afleggen om er te komen”, aldus de band op hun weblog.

Bedankt fans!

De band bedankt de fans voor de steun alle jaren en geeft aan: "Op dit moment is het helaas niet mogelijk om alles te geven, daarom houden we het bij de albums en optredens waar we altijd al onze energie in hebben gestoken."


Via de MySpace van de band kunnen fans bijhouden waar de individuele leden zich mee bezig houden.

>> Bezoek de MySpace van After Forever

Ster advertentie
Ster advertentie