3FM nieuws

Koken met een fikkie is nooit grappig

  1. Nieuwschevron right
  2. Koken met een fikkie is nooit grappig

Een man in Amerika organiseerde een romantisch dinertje voor zijn vriendin. Wat zij niet verwachtte was dat zij haar eigen hond in het maaltje terug zou vinden...

De 34-jarige Ryan Watenpaugh en zijn vriendin kregen vorige maand hevige ruzie, waarna de vrouw boos het huis uit liep. Toen ze terugkwam waren Ryan en haar hondje Bear verdwenen. Begin deze maand leek alles weer koek en ei tussen het stel en dat moest gevierd worden met een goedmaaketentje.

Een romantisch diner met luguber ingrediënt

De man dacht de hereniging met zijn vriendin te kunnen vieren door een romantisch diner voor haar te organiseren. Hij ging aan de slag en koos een wel heel luguber ingrediënt uit. Na het diner stuurde hij zijn vriendin een sms'je met daarin de vraag hoe haar hond smaakte! De dierenvriend had namelijk de keeshond van zijn liefje in de pan gehakt en aan haar geserveerd. Ryan is gearresteerd.

Nou, kom maar door met die 'Nooit Grappig'

Koken met een fikkie is Nooit Grappig. Welke creatieve Nooit Grappig kun jij bij dit nieuws verzinnen? Laat het ons weten door middel van een reactie onderaan dit bericht of stuur een (ingesproken) app'je en misschien hoor je jezelf vanmiddag terug op de radio! Een app'je sturen kan rechtsboven op de homepage, via 3fm.nl/live of via je mobiel (inspreken kan alleen via de 3FM-app op je mobiel).

Luister vrijdag 19 september tussen 14:00 uur en 16:00 uur naar RobRadio: Stenders VriMiBo.

Ster advertentie
Ster advertentie