3FM nieuws

Knoflook-, Knoflooktijd met Jurk! bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Knoflook-, Knoflooktijd met Jurk! bij Giel

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven, mannen van Jurk!, waren vrijdagochtend te gast bij Giel.

Aan het begin van het jaar had Giel het duo van Jurk! al te gast in zijn show. Dat was een paar dagen voor ze vol trots hun tweede album Glitterjurk, de opvolger van Avondjurk, presenteerden. De mannen kwamen vrijdag 4 oktober 2013 opnieuw op de koffie, mét een leuk nieuwtje.

Glitterjurk! bijna voor noppes

De dvd van de theatertour Glitterjurk komt binnenkort uit. Het eerste gedeelte van de theatershow komt daarnaast ook als digitaal exemplaar online te staan en kun je tegen een klein bedrag downloaden. Als je dat vervolgens deelt via Facebook, kun je de prijs laten zakken tot een bedrag van €1,49. Later deze maand komt deel 2 uit.

Knoflook-, Knoflooktijd

Jeroen en Dennis waren niet alleen in de studio. Ook kok Casper was mee voor een speciale editie van het culinaire programma Knoflook-, Knoflooktijd. Luister voor recepten van olifantensoep, gefrituurde eekhoorn, kikkerbilletjes en gebakken alpaca naar onderstaand fragment.

Noot van de redactie: alle diersoorten in bovenstaand fragment zijn ongedeerd gebleven. Het is vandaag, 4 oktober 2013, eet geen Dierendag!

Ster advertentie
Ster advertentie