3FM nieuws

Ga jij naar WE ARE ELECTRIC? Doe verslag van het concert!

  1. Nieuwschevron right
  2. Ga jij naar WE ARE ELECTRIC? Doe verslag van het concert!

WE ARE ELECTRIC vindt plaats op 15 november in het Klokgebouw in Eindhoven. Ben jij van de partij? Doe dan een verslag via de 3FM-app!

De tweede editie van WE ARE ELECTRIC vindt plaats op 15 november in Eindhoven. Onder andere Rudimental DJ Set, Noisia, Joost van Bellen, Sigma en 2manydjs staan op het festival.

Word concertverslaggever via de 3FM-app

Ga jij naar WE ARE ELECTRIC? Word dan concertverslaggever voor 3FM! Via de 3FM-app kun je foto's, audio en geschreven berichten insturen. Stuur de leukste foto's, de lekkerste audiofragmentjes of laat gewoon weten hoe vet het daar is. De 3FM DJ's in de studio blijven graag op de hoogte van jouw festival-perikelen en wie weet kom je ook nog in de uitzending!

WE ARE ELECTRIC

Tijdens de eerste editie van WE ARE ELECTRIC beleefden ruim 7000 bezoekers een uitzinnige avond met internationale acts als Major Lazor en The Bloody Beetroots Live. Het festival gelooft in een nieuwe generatie van elektronische dance-acts en krachtige performances. De nadruk ligt op energie en spanning en ze willen de rock en rebelsheid terugbrengen naar de dance.

Ster advertentie
Ster advertentie