3FM nieuws

Eerste namen Mystery Land 2010 bekend

  1. Nieuwschevron right
  2. Eerste namen Mystery Land 2010 bekend


Mystery Land - het Lowlands van de dance, dat súpertoffe festival - wordt met de dag toffer. De eerste namen zijn bekend gemaakt... op 3FM!

Op zaterdag 28 augustus verandert het Floriadeterrein in de Haarlemmermeer weer in een plaats voor topmuziek, videofeest, hoogstaand theater, lekker eten en nog heel veel meer. Dan is het tijd voor Mystery Land! Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is mystery...

Eerste Mystery Land-namen bekend op 3FM

Ajouad is de koning van de dance op 3FM door zijn programma The Sense Of Dance. Hij mocht de eerste namen bekend maken die hun opwachting maken op het superdancefeest op 28 augustus en toen Paul Rabbering de tweede bups acts bekend mocht maken werd hij even gebeld voor wat feedback op de line-up. Hij vond hem afwisselend en indrukwekkend... Wat is tot nu toe bekend?

Axwell
Dirty South (verzorgers van het themanummer)
Steve Aoki
Tiësto
Chuckie
Boysnoize
Luciano
Speedy J
Joost van Bellen
Fedde le Grand
Fakkelteit
Fresku
Winne
AN21, Max Vangeli & Kim Fai
Michel Cleis

Donderdag line-up compleet

Alsof dat niet cool genoeg is, komen er gewoon nóg meer acts bij! Donderdag is de line-up van Mystery Land 2010 vrijwel compleet. Zaterdag 8 mei begint de verkoop van de tickets en omdat het zo gaaf is, moet je er wel snel bij zijn. In de tussentijd kun je ook al tickets winnen bij 3FM!

>> Win tickets voor Mystery Land
>> Meer info op de site van Mystery Land

Ster advertentie
Ster advertentie