3FM nieuws

Nielson live bij Giel: NL-versie van Rudimental

  1. Nieuwschevron right
  2. Nielson live bij Giel: NL-versie van Rudimental

Nielson, een van de deelnemers van De Beste Singer-Songwriter van Nederland, kwam dinsdagmorgen (4 september) langs bij Giel.

Nielson slaagde er net niet in om De Beste Singer-Songwriter van Nederland te worden, maar het scheelde niet veel! Douwe Bob, de uiteindelijk winnaar, kwam vorige week ook al langs bij Giel. Deze week was het tijd voor Nielson.

Nielson in De Beste Singer-Songwriter van Nederland

Nielson en Giel kennen elkaar inmiddels wel een beetje. Giel presenteerde namelijk De Beste Singer-Songwriter van Nederland en heeft al een paar weken met alle kandidaten doorgebracht. Nielson sprong er meteen uit met zijn catchy Nederlandstalige nummer 'Beauty & de Brains'.

Nielson live bij Giel

Nielson kwam dinsdagochtend langs bij Giel en had zijn gloednieuwe band meegenomen. Samen speelden ze zijn single 'Beauty & de Brains' live en ze hadden nog een cover uit de Mega Top 50 voorbereid. Dat werd een bijzondere versie van 'Feel The Love', op z'n Nielsons.

Nielsen doet Rudimental in het Nederlands

Twitter ontplofte zowat toen luisteraars de Nederlandstalige versie hoorden van Rudimental door Nielson en zijn band. Enjoy!

Nielson - 'Binnen' (Bonustrack)

Ster advertentie
Ster advertentie