3FM nieuws

Tim Christensen met zijn Damn Crystals live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Tim Christensen met zijn Damn Crystals live bij Giel

De Deense singer-songwriter Tim Christensen stond maandagmorgen met band bij Giel op De Speelplaats.

Tim Christensen speelt al sinds zijn zevende gitaar en daarna heeft hij ook nog geleerd gitaar, basgitaar, drums, mellotron, harmonium, keyboard, piano en orgel te spelen. Een echt multi-talent dus!

Superior

Voordat Tim in 1998 solo gaat heeft hij al in verschillende bands gespeeld. Als solo artiest brengt hij de albums Secrets On Parade en Honeyburst en Superior uit. Dit derde album Superior kwam in 2008 al uit, maar sloeg in 2009 pas echt in Nederland aan.

Tim Christensen & The Damn Crystals tourt door Nederland

In 2011 kreeg Christensens band een naam: Tim Christensen & The Damn Crystals. Hun eerste single heet 'Surprise Me'. Tim Christensen staat met zijn band The Damn Crystals van 18 tot en met 24 mei in verschillende zalen in Nederland.

Tim en band live bij Giel

Tim was eerder dit jaar al een keertje in zijn eentje bij Giel. Zoals beloofd kwam hij terug mét zijn band The Damn Crystals. Ze stonden maandag 21 mei op De Speelplaats.

>> Check de site van Giel

Tim Chrisenten Live bij Giel

Tim Christensen & The Damn Chrystals speelden maandagmorgen nieuw werk. Luister hier naar 'Happy Ever After':

Tim Christensen covert 'Next To Me'

Natuurlijk liet Giel Tim Christensen niet gaan voordat hij een heerlijke Mega Top 50 cover had gespeeld. Wat vind jij van zijn cover van 'Next To Me' van Emili Sandé? Gat dit een Triggerfingertje worden?

Tim Christensen - Superior

Misschien ken je Tim Christensen wel van zijn hit 'Superior'! Geniet hieronder dan nog even van de live versie tijdens een van zijn shows.

Ster advertentie
Ster advertentie