3FM nieuws

Het op z'n hondjes doen is Nooit Grappig

  1. Nieuwschevron right
  2. Het op z'n hondjes doen is Nooit Grappig

De vriendin van Jonathan vermoedde dat haar vriend vreemd ging, dus plaatste ze verborgen camera's in huis. Natuurlijk is dat nooit een goed idee, maar deze beelden waren wel heel erg schokkend.

Stijf van de jaloezie

Jonathan was strontjaloers op de hond van zijn vriendin. Het beestje kreeg volgens hem veel meer aandacht dan hijzelf. Daarom besloot hij het op z'n hondjes te doen met Buster, de twee jaar oude Shih Tzu.

Een beest in bed

Jonathans vriendin hing de camera's op omdat ze het gevoel had dat Jonathan een affaire had met een andere vrouw. Inderdaad, een andere VROUW, een mens. Geen huisdier. "Maar ze kwam er echter achter dat hij eigenlijk de hond aan het verkrachten was", aldus een agent van de Amerikaanse staat Alabama, waar het tafereel zich afspeelde. Only in America!

En de poedelprijs gaat naar

De hond maakt het gelukkig goed. Jonathan daarentegen, is meegenomen door de politie, want nee, het hondje van je vriendin volblaffen is Nooit Grappig. Welke Nooit Grappig heb jij in petto?

Nooit Grappig

Laat jouw Nooit Grappig achter in een reactie op deze pagina of stuur een (ingesproken) app'je via de 3FM App. Je kunt ook een berichtje sturen via de homepage (rechtsboven) en via 3fm.nl/live.

Luister vrijdag 19 juni tussen 14.00 en 16.00 uur naar RobRadio: Stenders vrimibo op 3FM.

Ster advertentie
Ster advertentie