3FM nieuws

Skrillex maakt muziek voor chickflick

  1. Nieuwschevron right
  2. Skrillex maakt muziek voor chickflick

Skrillex is gevraagd voor de muziek van een nieuwe chickflick. De DJ bevestigt deze uitdaging.

Skrillex is los. De inmiddels populaire DJ die mede aan de voet staat van het doorbraaksucces van dubstep, neemt een bijzondere uitdaging aan. Hij maakt namelijk de originele muziek voor een nieuwe chickflick.

Skrillex gevraagd voor chickflick

Sonny Moore, zoals Skrillex officieel door het leven gaat, is door Randall Poster gevraagd om de soundtrack te verzorgen van de film Spring Breakers. Hierin spelen onder andere Selena Gomez, het vriendinnetje van Bieber, en Vanessa Hudgens, de High School Musical-ster. De nieuwe chickflick, waarvan Poster de muziekbaas is, verschijnt ergens in 2013.

Poster noemt Skrillex briljant

Poster kiest voor Skrillex, omdat hij tijdens een show in New York door Sonny's muziek werd meegezogen. Al was hij de oudste toeschouwer, hij vond Skrillex briljant: 'There were a lot of kids that looked like they were 15 years old. But I loved it. I truly loved it. I think Skrillex is just brilliant. It was like 'Alien,' like it went into me.'

Skrillex maakt geen bangers

Voor deze uitdaging neemt Skrillex een break van zijn dubstep bangers. Op zijn Twitter bevestigt hij: 'It's more or less traditional scoring...dont expect dance floor bangers!' Dat wordt spannend!

Ster advertentie
Ster advertentie