3FM nieuws

Valentijnsdag: verras je geliefde met een muzikale boodschap

  1. Nieuwschevron right
  2. Valentijnsdag: verras je geliefde met een muzikale boodschap

Is je verkering net terug van een halfjaar studie in Australië? Woont je geliefde 200 kilometer verderop en zien jullie elkaar alleen in het weekend? Of wil je de liefde van je leven laten weten dat je écht heel dol op hem of haar bent? Laat 3FM je geliefde dan muzikaal verrassen!

Als er iemand liefde ademt binnen 3FM dan is het Frank van der Lende wel. Zijn missie in het leven: zoveel mogelijk liefde verspreiden in deze wereld. Frank rockt een hartjespak als geen ander en onder die lange manen zit een op-en-top romantische geest verstopt. En daarmee gaat hij jou helpen om je verkering te verrassen met een muzikaal optreden.

Verras je geliefde!

Hoe tof is het als jij samen met Frank én een bekende Nederlandse artiest je liefde gaat verrassen? Gewoon omdat je tegen hem of haar wilt zeggen dat je écht onwijs veel van hem of haar houdt. En hoe kun je dat beter zeggen dan met muziek!?

Maar hoe dan?

Om in aanmerking te komen voor deze über-romantische verrassing zijn er twee dingen waar je aan moet voldoen:

  • Je staat er voor open je geliefde muzikaal te verrassen en hem of haar zelf ook te laten weten hoeveel je van hem of haar houdt!
  • Zowel jij als je liefde zijn beschikbaar op woensdag 10 februari, in de ochtend. Zit je dan op school of ben je aan het werk, ook prima. Wij regelen wel dat onze Valentijns-actie doorgaat.

Da's het enige. Wij zorgen voor de rest. Laat in het formulier hieronder je gegevens achter en beleef je de meest romantische valentijn ooit!

Ster advertentie
Ster advertentie