3FM nieuws

3FM BPM goes Amsterdam

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM BPM goes Amsterdam
Met 3FM BPM zit je weer helemaal lekker want vanaf zaterdag 19:00 tot zondag 07:00 hoor je 12 uur lang de beste beats, de lekkerste dance en de heetste clubs, gewoon in je huiskamer! 3FM BPM is het gezamelijke dance programma van 3FM. Opgedeeld in vier delen brengen we dansvloer in jouw huiskamer. We beginnen zaterdag avond om 19:00 met {l}Ministry Of Beats{/l} waar {l}Edwin Diergaarde{/l} deze week de volgende gasten ontvangt:

Marcella om 20:00 uur
Secret Simba om 21:00
Mark van Dale om 22:00 uur

Ministry Of Beats wordt opgevolgd door {l}3VOOR12BPM{/l} waar {l}Job de Wit{/l} tot zondagochtend 01:00 uur de beste nieuwe dansmuziek in alle soorten en maten combineert.

{l}Dancetination Live{/l} neemt het vervolgens over van Job. Live Vanuit Hotel Arena in Amsterdam hoor je tussen 1 en 2 ’s nachts de funky en bumpy house van Dj Timst’r en van 2 tot 4 Dj Groovemaster Johnson, met recht een pionier op het gebied van garage en alles wat daarmee te maken heeft.

Om het feestje compleet te maken begint Mick Boskamp’s {l}Weekender{/l} om 04:00 uur, met dit keer live-interviews met Duitsland’s Hoop In Bange Dagen Monika Krusse (over haar nieuwe album Passengers), met breakbeat-koning Adam Freeland (over zijn nieuwe supergroep Freeland) en met Dj Roog, die zijn favoriete plaat van het moment kiest. Het laatste uur van Weekender is gereserveerd voor een exclusieve Dj-set van het Engelse wondertalent James Zabiela. {l}Mick Boskamp{/l} wordt dit keer bijgestaan door Dj Eric de Man en Tj (Technical Jockey) Paul Rabbering.

3FM BPM, ieder weekend van 19:00 tot 07:00 op 3FM!
Ster advertentie
Ster advertentie