3FM nieuws

KUZKO houdt een slaapfeestje in de 3FM Live Box met hun nieuwste single 'Stay The Night’

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. KUZKO houdt een slaapfeestje in de 3FM Live Box met hun nieuwste single 'Stay The Night’

'VoorAan' is de plek als het aankomt op het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM-dj's Jamie en Olivier helpen je iedere maandag t/m donderdag op 3FM tussen 22:00 en 01:00 uur met het kennismaken van de nieuwste releases en grootste beloftes. Zo ook 3FM talent KUZKO, die de 3FM Live Box vult met hun heerlijke 80’s vibe.

Vitamine K

Op festivals worden natuurlijk vaak versnaperingen genomen. Daar spelen Sam Ouwehand en Danique van der Vlugt van KUZKO leuk op in. Als zij een optreden hebben, delen ze namelijk vitaminepillen uit. Maar waarom? "Vitamine K is een pilletje dat je helemaal in de KUZKO wereld trekt." Deze pilletjes (snoepjes) maken ze helemaal zelf. "Je kan ons zelf op je tong proeven, als je naar ons kijkt. Je proeft dan sinaasappel en KUZKO." En daarbij wordt er ook nog eens gelet op de gezondheid, het is zelfs vegan!

Video niet beschikbaar

Slaapfeestje

De nieuwste single van KUZKO 'Stay The Night' gaat over bij elkaar blijven slapen. Dit werd ook duidelijk in de 3FM Live Box, het Rotterdamse synth-pop duo hebben allerlei props meegenomen om er een mooi slaapfeestje van te maken. Ze nemen ons mee naar hun slaapkamer. "Het was heel comfortabel om hier in bed te liggen," aldus 3FM-dj Jamie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie