3FM nieuws

Goldband bevestigt show in AFAS Live

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Goldband bevestigt show in AFAS Live

Misschien wel dé show van Lowlands 2022: Goldband die op het relatief vroege tijdstip van 14:00 de Alpha volledig stukspeelt. Na een klapper van een show kwamen de mannen langs in de 3FM Studio om terug te blikken op de show én het heugelijke nieuws aan te kondigen dat ze binnenkort hun grootste show ooit gaan spelen in AFAS Live. Vandaag bevestigt de band de show op 18 maart 2023.

AFAS Live

Tijdens het interview op Lowlands voegen de mannen toe: "Minder dan een jaar geleden speelden we onze eerste club tour ooit, al snel bleek dat al die zalen te klein waren voor ons en we op zoek moesten naar iets groters. Toen hadden we dus de keuze: Ziggo Dome of AFAS. Onze geluidsman heet Savas, dat rijmt, dus toen was de keuze snel gemaakt." Logisch!

De kaartverkoop voor het concert start op vrijdag 26 augustus om 10.00.

Goldband op Lowlands

De Goldband-show op Lowlands trok misschien wel het grootste publiek van het hele weekend. Niet voor niets dat het optreden eindigde op nummer twee in de in de 3voor12 top 30: "Op het eerste gehoor klinken de tracks al als een hit, maar vandaag ook als anthems". Check hier de volledige recensie van de show.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie