3FM nieuws

Miss Montreal live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Miss Montreal live bij Giel

Sanne Hans, a.k.a. Miss Montreal, schoof woensdag 30 juli aan voor een ochtend vol muziek en geklets.

Twee weken terug hoorde je haar nog live bij Domien vanaf de Nijmeegse Vierdaagse en nu kwam ze haar goede vriend Giel gezelschap houden: Miss Montreal! Net als bij Domien speelt de blonde schone haar gloednieuwe single 'Tututu' live en daarnaast deed ze een Mash Montreal van het nummer 'Stay High' van Tove Lo en 'Prayer in C' van Lilly Wood & The Prick and Robin Schulz.

Haar band installeerde zich dinsdagochtend 29 juli al voor een optreden met de DBSSW-winnaar Stef Classens en een dag later schoof de zangeres aan.

Miss Montreal - 'Tututu'

Miss Montreal doet een mash-up van 'Stay High' en 'Prayer in C'

Miss Montreal over lekkages, haar moeder en DBSSW

Miss Montreal

Miss Montreal debuteerde in 2009 met het debuutalbum Miss Montreal, waar onder andere de hit 'Just A Flirt' op stond. Daarna verschenen nog twee albums, So… Anything Else? en I Am Hunter. De single 'Wish I Could', afkomstig van de plaat I Am Hunter, was in 2011 het meest gedraaide nummer op 3FM. Hiervoor kreeg Sanne de Schaal van Rigter uitgereikt. Bovendien kon ze haar prijzenkast twee jaar later aanvullen met een 3FM Award voor Beste Zangeres. De zangeres ontving die prijs donderdag 10 april uit handen van Gerard Ekdom.

Vierde plaat Miss Montreal

Sanne Hans bracht vrijdag 28 februari 2014 een vierde plaat uit: Irrational. De band gaat in 2015 weer op tournee, dan geven ze maar liefst 41 shows door heel Nederland.

Miss Montreal live bij Giel

Sanne Hans brengt regelmatig een bezoekje aan de 3FM-studio. Zo kwam ze vrijdag 7 maart ook gezellig langs bij Giel voor een praatje en een liedje. En ze nam een speciale gast mee: haar moeder! Samen coverden ze 'Moonlight Shadow'.

>> Check de site van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie