3FM nieuws

WINNEN: flinke zak festivalmuntjes!

  1. Nieuwschevron right
  2. WINNEN: flinke zak festivalmuntjes!

Ben jij van de zomer op een festival en wil jij een zak festivalmuntjes ter waarde van 50 euro in de wacht slepen? Upload je mooiste festival-sfeerfoto in de 3FM-app en win!

Ook dit jaar is 'ie er weer: het 3FM Festivalkleedje! Nooit meer last van een natte bips of vieze handen. Met het 3FM Festivalkleedje plof je heerlijk neer op de grond en baken je tegelijkertijd je territorium af... of maak je juist nieuwe vrienden! Dit befaamde kleedje wordt uitgedeeld op Pinkpop, Lowlands, Concert At SEA en de Zwarte Cross en bezorgt je uren zitplezier.

Maarrr... een foto van het kleedje kan je dit jaar ook iets extra's opleveren! Hoe?

1. Word sfeerverslaggever en win festivalmunten!

Ben jij of ga dit jaar op een festival? Dan maak je bij 3FM kans op een zak festivalmuntjes ter waarde van 50 euro. Hoe? Zo:

  • Download de 3FM-app
  • Klik op 'share je festivalfoto's'
  • Maak een foto van je voorbereiding op het festival of van de sfeer op het festival
  • Upload de foto in de 3FM-app. De foto's worden getoond op de 3FM-site, in de 3FM-app en in de balk op de webcam en 101TV
  • De mooiste foto wint een zak muntjes ter waarde van 50 euro

2. Maak een foto van je kleedje

Zorg dat je een 3FM-festivalkleedje hebt en meeneemt naar het festivalterrein. En maak dan een bevallige foto van jou en je vrienden op/bij/rond/onder het kleedje en deel die via de 3FM-app met ons.

3. Hoe kom je aan een festivalkleedje?

Elk jaar maken we weer verse festivalkleedjes. Het 3FM-promoteam deelt ze uit. Op deze festivals is het 3FM-promoteam aanwezig:
- Pinkpop
- Lowlands
- Concert at Sea
- Zwarte Cross

Ster advertentie
Ster advertentie