3FM nieuws

Stem op de Mama Appelsap Top 50

  1. Nieuwschevron right
  2. Stem op de Mama Appelsap Top 50

Mama Appelsap is het beroemde, beruchte item in Timur Open Radio. Super, maar wat is de allerbeste? Stem op de Mama Appelsap Top 50!

'Mama sé, mama sá, mama appelsap,' nee, dat kan Michael Jackson niet zingen in 'Wanna Be Startin' Something', toch? And now it's in your head forever, dat doen de Mama Appelsapjes van Timur Open Radio met je. Nu is het tijd voor een toplijst.

>> Stem direct op de beste Mama Appelsap!

Mama Appelsap

Je kent het wel... Je hoort een liedje en doordat de tekst net niet lekker te verstaan is en je een creatieve geest hebt, versta je een compleet andere zin. Dan is het wel zo'n beetje 'gebeurd', want die zin krijg je nooit meer uit je kop. Mama Appelsap is inmiddels een begrip.

Zo hoor je bij 'Lambada' steevast 'waar is toch dat zebrahondje voor', bij 'Tubthumping' 'jullie hebben nog niet betaald' en 'pak de shampoo erbij' als Patrick Bruel 'Casser La Voix' zingt.

Enkele kanshebbers

We hebben wat highlights eruit gepikt voor je, gewoon ter inspiratie... Genesis, Red Hot Chili Peppers en andere grote namen houden wel van een ijskoud glas Mama Appelsap. Luister ze maar eens voordat je jouw stem uitbrengt.


Genesis - 'Throwing' en daar hoor je 'Diarree'Red Hot Chili Peppers - 'Under The Bridge' en daar hoor je 'Kom er maar in, Chantal'


Live - 'Overcome' en daar hoor je 'Teunie, ik mis je nog'

Top 50

Elke week stromen er weer miscommunicaties binnen bij Timur en Rámon. De één is toch iets creatiever of beter dan de ander. We zijn nu wel heel benieuwd wat de beste is. En dat is waar jullie erbij komen, want jullie mogen dat bepalen. Eén week de tijd krijgen jullie om te stemmen, GO!

>> Stem op de beste Mama Appelsap!

>> Beluister ALLE Mama Appelsapjes bij Timur Open Radio
>> Naar de site van Timur

Timur Open Radio, elke zater- en zondag tussen 12.00 en 15.00 uur.

Ster advertentie
Ster advertentie