3FM nieuws

ICYMI: Coldplay in Nederland, modder en nieuwe clips

  1. Nieuwschevron right
  2. ICYMI: Coldplay in Nederland, modder en nieuwe clips

Wat gebeurde er deze week in muziekland? Lees de In Case You Missed It en je bent weer helemaal bij.

Coldplay live op 3FM

De Amsterdam ArenA zat donderdag en vrijdag ramvol, want Coldplay trad voor het eerst in vier jaar weer op in Nederland. Voor de mensen die er niet bij waren of gewoon na wilden genieten, werd het hele concert vrijdagavond uitgezonden op 3FM. En dat kun je HIER terugluisteren!

Brexit

Donderdag stemde Groot-Brittannië over blijven in of vertrekken uit de Europese Unie. Het werd vertrekken, en daar waren veel artiesten het op z'n zachtst gezegd niet mee eens. Waarom dat is, lees je hier.

Festivals en slecht weer

Lichte paniek op de festivals deze week, want het regende werkelijk o-ver-al. Down The Rabbit Hole opende de campings een dag later omdat het één grote modderpoel was, Rock Werchter is al een week bezig om al het water op tijd van het terrein af te pompen en bij Glastonbury stonden mensen negentien uur in de rij om het festivalterrein op te komen. . Gelukkig maakten wij een 'Hoe-overleef-je-regen-op-festivals'-lijstje voor je.

Niet op Down The Rabbit Hole? Wij zenden zaterdag- en zondagavond uit vanaf het festival! Check de uitzendtijden hier.

(© The Economist)

De nieuwe video van Bastille

Bastille bracht op woensdag 22 juni de video uit bij de (toen nog) 3FM Megahit 'Good Grief'. De track gaat over het verlangen naar liefde en dat komt terug in de video: een los hoofd (als in, losing your head), een naakte vrouw en heel veel telefoons, want je wilt je geliefde natuurlijk every minute of every hour spreken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Harry Styles gaat solo

One Direction valt uit elkaar: na Zayn is ook Harry Styles vertrokken. Hij tekende een contract bij Columbia Records, en daarmee brak hij het hart van miljoenen Directioners. De hashtag #1DStayWithU werd trending en zestienjarige meisjes vertelden elkaar huilend dat ze hoop moesten houden. Of dit echt het einde betekent van One Direction weten we niet, want de leden en het management blijven stil.

>> Lees ook: Wie overwint de One Direction-breakup: Harry of Zayn?

De nieuwe video van Sigur Rós

Maandag dropte de IJslandse band Sigur Rós al een hint dat er iets aankwam: ze reden 24 uur lang over de enige snelweg van IJsland en dat kon je volgen via een livestream. De soundtrack van die livestream was het nummer 'Óveður' (nee, wij weten ook niet hoe je dat uitspreekt, maar het betekent Storm) en die track is dinsdag ook officieel uitgebracht, met video. De video is geregisseerd door de Zweed Jonas Åkerlund, die ook al video's maakte voor Coldplay, Rammstein en The Rolling Stones.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie