3FM nieuws

De Staat eet een broodje en vertelt wat je moet zien tijdens de Popronde

  1. Nieuwschevron right
  2. De Staat eet een broodje en vertelt wat je moet zien tijdens de Popronde

De Popronde begint weer! De komende maanden worden veertig steden aangedaan, en treden er in totaal 137 verschillende bands op. Maar naar welk bandje moet je vanavond gaan kijken? De Staat maakte al broodjesetend een mooie selectie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat is nou weer een Popronde?

Veertig steden en 137 bands dus. Elke stad wordt omgetoverd tot festivalterrein en het is dé plek om je nieuwe favoriete bandje te ontdekken. De aftrap is op 15 september, in Nijmegen. Daar zullen Frank van der Lende en oud-deelnemer Rondé het festival starten.

Huh, Nijmegen?

Ja! Daar opent het festival altijd. Dit jaar is de grootste editie ooit. In de stad zijn er 45 locaties waar 103 bandjes optreden. Geen wonder dus dat De Staat een selectie voor je wilde maken! De afterparty is in Doornroosje en daar staan onder andere Rilan & the Bombardiers, 45ACIDBABIES en Thijs Boontjes Dans- en Showorkest.

Komt de Popronde ook in mijn stad?

Nou, als je in een stad woont waarschijnlijk wel. En als je niet in een stad woont, woon je waarschijnlijk dichtbij een deelnemende stad. Op de site van Popronde kun je zien waar en wanneer alles is!

3FM Serious Talents

Ook de nodige 3FM Serious Talents zijn genomineerd voor de Popronde. Kersvers 3FM Serious Talent AVI ON FIRE bijvoorbeeld, maar ook Radio Eliza, Jeangu Macrooy, The Yukon Club en Rilan (& the Bombardiers). Check hier waar je hen komend Popronde-weekend kunt gaan zien.

Ster advertentie
Ster advertentie