3FM nieuws

De Valentijns Flirt Je Stijfjes en andere 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. De Valentijns Flirt Je Stijfjes en andere 3FM-hoogtepunten

De hele week Zeroes Request én vrijdag 14 februari was het ook nog eens Valentijnsdag. Dit heeft weer voor vele hoogtepunten gezorgd. Check ze hier allemaal!

Normaal gesproken kunnen we alleen genieten van Flirt Je Stijf op zaterdag en zondag tijdens Timur Open Radio. Maar 3FM maakte speciaal voor Valentijnsdag een uitzondering. Timur en Rámon vervingen de show van Giel op vrijdag 14 februari. En dat was ge-nie-ten. Er kwamen vele mooie en romantische Flirt Je Stijfjes voorbij.

En dan hebben we nog Zeroes Request. De hele week stond muziek uit het jaar 2000 tot en met 2009 centraal bij 3FM. Dit resulteerde ook in een aantal leuke muzikale hoogtepunten.

1. Valentijns Flirt Je Stijfjes

Timur en Rámon hadden Madelief aan de telefoon, want Madelief is hoteldebotel op die ene jongen achter de kassa in de supermarkt. Goede reden voor Timur en Rámon om pijl en boog erbij te pakken en haar een handje te helpen.

>> Check hier meer Valentijns Flirt Je Stijfjes

2. De Rijdende Rechter belt eigen superfan

De Rijdende Rechter zorgt elke week weer voor onvergetelijke radio. En al helemaal als Meester Visser zijn eigen superfan aan de telefoon krijgt!

3. Coverkoning Jett Rebel iedere dag tijdens Zeroes Request

Jett Rebel staat inmiddels wel een beetje bekend als de coverkoning. Tijdens Zeroes Request coverde hij van maandag 10 tot en met vrijdag 14 februari iedere ochtend bij Giel een nummer uit de jaren nul. Hieronder 'Roses' van Outkast.

>> Check hier meer covers van Jett Rebel

4. Tranen van 'Someone New' van Eskobar ft. Heather Nova

Michiel kreeg tijdens Zeroes Request een zeer ontroerende mail van een luisteraar met haar verhaal bij het liedje 'Someone New' van Eskobar ft. Heather Nova. Hij las haar mailtje voor. Beluister hier het ontroerende verhaal:

5. Giels Olympische Spelen compilaties

Zeroes Request, Valentijnsdag, je zou haast vergeten dat de Olympische Winterspelen in volle gang zijn. Giel maakte elke werkdag een compilatie van de dag. Met muziek van Dinand Woesthoff eronder!

>> Check hier alle compilaties

Donderdag: Stefan Groothuis wint goud - compilatie

Bonus: Zeroes Request Top 100 2014

Ook dit jaar zijn er weer duizenden playlists samengesteld met liedjes uit de Zeroes. Uit al deze lijstjes is een Top 100 samengesteld.

>> Check hier de Top 100 van 2014

Jouw 3FM-hoogtepunten van de week

Wat was jouw mooiste, grappigste, meest ontroerende moment van de afgelopen week? Laat het weten!
>> Check meer fragmenten op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie