3FM nieuws

Jiskefet op Comedy Ball!

  1. Nieuwschevron right
  2. Jiskefet op Comedy Ball!
Jiskefet is op het laatste moment toegevoegd aan de programmering van het Comedy Ball op 8 december in de Melkweg.Eenmalig dus exclusief!
Het is nog niet bekend wat Kees Prins, Michiel Romeyn en Herman Koch van het legendarische TV-programma precies gaan doen, maar het staat vast dat dit optreden eenmalig zal zijn.

Compleet
Met de bevestiging van Jiskefet is de programmering compleet en belooft de eerste editie van het Comedy Ball een bijzonder evenement te worden, met het aantreden van gevestigde namen (The MAX), eigenzinnige programma’s (Theaterzaal) én het nieuwste talent (Oude Zaal).

Nieuw talent
Het nieuwe talent bestaat uit de winnaars van de belangrijkste Cabaret en Comedy Festivals van 2008: KURK (GSCF), FUAD HASSEN (MySpace Comedy Award), JORRIT ROGAAR (Cameretten), ROEMER VAN DER STEEG (AKF) en als uitsmijter vanuit Gent TER BESCHERMING VAN DE JEUGD (Leids Cabaret Festival).

Isolde Hallensleben neemt de presentatie voor haar rekening.

Gevestige orde
De programmering van The MAX en de Theaterzaal is nu definitief. De avond wordt geopend door ROUE VERVEER, gevolgd door SAMBA SCHUTTE, ROOYAKKERS, KAMPS & KAMPS, THE ASHTON BROTHERS en JISKEFET.

In de Theaterzaal zijn impressies te zien van de nieuwe voorstelling van NATHALIE BAARTMAN, SPEELMAN & SPEELMAN, PIETER DERKS en JIM SPEELMANS.

Voor het eerst
Deze speciale avond is een initiatief van de Stichting Cabaret & Comedy. De stichting organiseert dit jaar voor het eerst de Comedy Week en aansluitend het Comedy Ball in de Amsterdamse Melkweg.

3FM zendt uit
3FM maakt een impressie van de avond die later dit jaar wordt uitgezonden.
Naast 3FM verlenen Boomerang, MSN, CJP, Comedy Central, NL Magazines en Zoomin.tv ook hun medewerking aan dit initiatief van de Stichting Cabaret & Comedy.

Tickets voor het Comedy Ball zijn verkrijgbaar via de Melkweg en alle bekende voorverkoop adressen.
Ster advertentie
Ster advertentie