3FM nieuws

Sunday Sun zet zondagochtendconcert op de 3FM SR14 veiling

  1. Nieuwschevron right
  2. Sunday Sun zet zondagochtendconcert op de 3FM SR14 veiling

Na een bezoekje aan Xnoizz, kwamen de mannen van Sunday Sun langs bij Giel. De band stond op vrijdag 12 december op De Speelplaats en bracht een speciaal veiling item mee voor 3FM Serious Request!

Het mocht dan wel geen zondag zijn, maar 3FM Serious Talent Sunday Sun is altijd welkom bij Giel. Daarom kwamen de mannen op vrijdag 12 december langs op De Speelplaats om een aantal nummers van hun nieuwe plaat te spelen.

Maar ze hadden ook een speciale verrassing. De mannen zetten een zondagochtendconcert op de 3FM Serious Request veiling. Wil jij wakker gezongen worden door Sunday Sun? Bieden maar!

Sunday Sun zet zondagochtendconcert op de 3FM Serious Request veiling

>> Bied op het zondagochtendconcert van Sunday Sun

Sunday Sun

Sunday Sun werd in 2012 met het nummer 'Highley Respected Rebel' uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Na twee EP's te hebben uitgebracht, vonden de mannen het tijd worden voor een debuutalbum. We Let Go kwam op 17 november uit en is een plaat vol catchy popliedjes en vrolijke melodieën die je helpen de winter door te komen. Een van die liedjes is 'I Call You Honey', de eerste single van de plaat. Michiel riep het nummer al uit tot zijn DJ Favorite.

Sunday Sun - 'I Call You Honey'

Sunday Sun covert Arianne Grande

Sunday Sun - 'Sunday Morning'

Naast Sunday Sun speelde ook Isaac Bullock en Mark Blomsteel langs. De opbrengst van 'Lioness' de single van Isaac Bullock gaat volledig naar 3FM Serious Request. Het nummer staat ook als bonustrack op het Gitaarlem-album.

Isaac Bullock - 'Lioness'

Mark Blomsteel - 'Different Just The Same'

Ster advertentie
Ster advertentie