3FM nieuws

Bijzondere momenten op 3FM door aangevraagde liedjes voor onmisbare collega's

  1. Nieuwschevron right
  2. Bijzondere momenten op 3FM door aangevraagde liedjes voor onmisbare collega's

De komende periode is het hele land in de ban van het coronavirus. Om de onmisbare krachten, die dag en nacht keihard werken voor ieders gezondheid, een hart onder de riem te steken is het mogelijk om de hele dag bij 3FM plaatjes aan te vragen.

Onmisbaar

Zo vroeg KLM-stewardess Jeanette het nummer ‘Liefs Uit Londen' van BLØF aan, om al haar collega’s die hun eigen thuis achterlaten om andere mensen wél thuis te brengen, een blijk van waardering te geven.

Ze is daarbij niet de enige die een nummer aanvraagt voor collega’s. Treinschoonmaker Dennis vroeg voor alle treinschoonmakers het nummer ‘The Rythm Of The Night’ aan van, heel toevallig, Corona. Dennis vertelde hierbij dat mensen in de trein de raarste spullen achterlaten. “Dan proberen ze ondergoed weg te spoelen in de wc” legt hij uit.

Naast het steunen van collega's, worden er ook familieleden gesteund. Grote broer Joost vroeg voor zijn jarige broertje Roel het nummer 'Lose Control' van Meduza aan. Naast het verzoekje gaf 3FM-dj Sander hem een extra cadeautje. Hij krijgt namelijk een Sanders Vriendenteam sjaal!

Verzoekjes

Wil jij ook een vriend, vriendin, vader, moeder of collega steunen met een bepaald nummer? Download dan de 3FM app en vraag de komende weken jouw favoriete nummers aan!

Ster advertentie
Ster advertentie