3FM nieuws

Teveel Trump in je timeline? Verander hem in een kitten!

  1. Nieuwschevron right
  2. Teveel Trump in je timeline? Verander hem in een kitten!

Make America kitten again: De Britse Tom Royal was de Donald Trump-spam van afgelopen maanden helemaal zat. Hij ontwikkelde een gadget die alle foto's van Donald Trump verandert in foto's van kleine katjes.

Je kunt het onmogelijk gemist hebben: Donald J. Trump is de 45e president van de Verenigde Staten. Of je daar nu fan van bent of niet, het feit is dat Trump de laatste maanden ontzettend veel in het nieuws is. Tom Royal had daar niet altijd even veel zin in, dus ging 'ie aan de slag met een browser-extensie: 'Make America kitten again'.

Kittens, kittens everywhere

Het is supermakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is Chrome als browser instellen en dan hier de extensie downloaden. That's it, het ding werkt meteen.

En als je dan naar de site van bijvoorbeeld het Witte Huis gaat, krijg je dit soort taferelen. You've cat to be kidding me.

Nederland staat er ook in

Opvallend: je kunt meerdere minder-geliefde-politici laten blokkeren. Ook vice-president Mike Pence, Nigel Farage, Marine Le Pen en jawel... Geert Wilders kunnen in kittens veranderd worden. Of Geert dat erg vindt, is een tweede. Hij is en blijft een kattenman ;)

Ster advertentie
Ster advertentie