3FM nieuws

The Strokes op verjaardagsfestival van Pearl Jam

  1. Nieuwschevron right
  2. The Strokes op verjaardagsfestival van Pearl Jam

Pearl Jam wordt 20 jaar en viert dat met een tweedaags festival en een documentaire. Bekijk de teaser van de docu.

Deze zomer bestaat Pearl Jam 20 jaar en dan vieren ze groots. Er komen heruitgaven van een aantal van hun albums. Er staat een documentaire over de band uit Seattle in de planning. En ze organiseren hun eigen verjaardagsfeestje in de vorm van een festival.

Pearl Jams festivalfeest

Het wordt een tweedaags festival op 3 en 4 september van dit jaar. De locatie en de line-up waren lang onbekend, maar de mannen hebben de info nu via hun site bekend gemaakt. Het wordt niet in hun eigen stad Seattle gehouden maar is op een locatie midden in Amerika, in de stad East Trow in Wisconsin.

De band zelf is de headliner en verder staan er bekende en onbekendere namen op het feestje. Op het programma staan onder andere The Strokes, Queens Of The Stone Age, Mudhoney en Liam Finn (zoon van Crowded House-man Tim Finn).

Pearl Jam documentaire

De documentaire genaamd Pearl Jam Twenty gaat over de gehele carrière van de band en is gemaakt door de bekende regisseur Cameron Crowe. Pearl Jam Twenty verschijnt in september, maar de eerste teaser is hieronder al te bekijken. In de teaser wordt duidelijk waarom de niet meer spelen onder hun eerste bandnaam Mookie Blaylock.

De teaser van Pearl Jam Twenty

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie