3FM nieuws

3FM Presents Vierdaagsefeesten

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Presents Vierdaagsefeesten

Met een biertje door Nijmegen slenteren en op woensdag naar het uitverkochte optreden van Milow? 3FM Presents Vierdaagsefeesten.

Eén week per jaar is Nijmegen the place to be. Dan zijn de Vierdaagsefeesten. Struin met een biertje in je hand door de straten van Nijmegen, zonnetje op je bol en luister naar veel verschillende muziek. Misschien zelfs wel naar Milow die in een uitverkochte Stevenskerk staat. En moedig, als je er dan toch bent, de wandelaars aan.

Vierdaagsefeesten

De Vierdaagsefeesten horen bij het grootste wandelevenement van Europa, de Nijmeegse Vierdaagse. Dat trekt veel volk naar Nijmegen wat heel gezellig is. Vanaf 16 juli t/m 22 juli wordt door de hele stad een hele bups aan muziek geprogrammeerd en je kunt daar op je dooie gemakje door heen slenteren.

>> Meer informatie op de site van de Vierdaagsefeesten

Win kaarten voor Milow

Ga jij ook naar de Vierdaagsefeesten, laat dan op de Facebookpagina van de feesten achter welke dag jij erbij bent en maak kans op kaarten voor het uitverkochte concert van Milow op woensdag in de Stevenskerk om 20.00 uur.

>> LIKE IT!

3FM op de Vierdaagse en de Vierdaagsefeesten

Giel staat traditiegetrouw langs het parcours van de vierdaagse. Hij heeft Wijnand en Barend dit jaar gestrikt om mee te lopen. Zij doen verslag tussen de wandelaars.

>> Houd hun avonturen bij op de site van Giel

Update: Wijnand is uitgevallen. Dag 1 heeft hij nog op zijn Speelman-karakter af kunnen ronden, maar de kilometers kwamen toch te hard aan voor de DJ. Alle steunbetuigingen zijn welkom.

Domien belde even met zijn dappere maatjes Wijnand en Barend

Giel:
maandag 18 juli t/m vrijdag 22 juli 06.00 uur tot 10.00 uur live vanaf de wandelvierdaagse.

MetMichiel en 3VOOR12RADIO:
woensdag 20 juli en donderdag 21 juli van 19.00 uur tot 01.00 uur live vanaf de Vierdaagsefeesten

Ster advertentie
Ster advertentie