3FM nieuws

Vwo Scheikunde Twitterspreekuur met @marsnijmegen

  1. Nieuwschevron right
  2. Vwo Scheikunde Twitterspreekuur met @marsnijmegen

Vwo'ers maken morgen het examen Scheikunde. Docent Marcel Sweers (@marsnijmegen) beantwoordt vanavond van 19.30 tot 20.30 uur jouw vragen over het vwo-examen Scheikunde via Twitter. Volg de Twitter-feed live hier!

Last minute tips nodig? Of nog prangende vragen? Geen nood! Tussen 19.30 en 20.30 uur beantwoordt docent Marcel Sweers (@marsnijmegen) ze graag. Er zijn vanavond verschillende twitterspreekuren, dus let op dat je wel de juiste volgt! Wil je geen vraag (of antwoord) missen? Dan is het slim om het twitterspreekuur hier te volgen. In de live feed staan alle tweets aan en van Marcel Sweers. Zo voorkomen we ook dat vragen misschien meerdere keren worden gesteld!

Ben je zo goed voorbereid en heb je geen vragen meer? Zelfs dan is het handig om het Twitter-spreekuur te volgen. De docent geeft namelijk ook een aantal tips en bespreekt nog even de belangrijkste examenstof. Volg tijdens het twitterspreekuur hieronder de live Twitter-feed waarin alle vragen aan en antwoorden van @marsnijmegen over het vwo-examen Scheikunde bij elkaar komen te staan.

Ster advertentie
Ster advertentie