3FM nieuws

Bart de Graaff heeft eigen weg

  1. Nieuwschevron right
  2. Bart de Graaff heeft eigen weg

BNN-oprichter Bart de Graaff heeft eindelijk zijn eigen weg. De straat waar 3FM aan ligt heet voortaan de Bart de Graaffweg.

Bart de Graaff richtte in 1997 omroep BNN (Barts News Network) op. Bart overleed in 2002 op 35-jarige leeftijd. Sindsdien gaat zijn omroep BNN door het leven als Barts Neverending Network.

Eigen plein wordt eigen straat

Bart heeft altijd gezegd dat hij een eigen plein wilde hebben waar alle televisiemakers samen konden komen. Het is dan misschien geen plein geworden, maar wel een hele mooie straat.

Bart de Graaffweg

Ruim tien jaar na de dood van Bart komt zijn wens dan eindelijk in vervulling. Op het Media Park in Hilversum is de weg waar de 3FM studio aan ligt naar de BNN-oprichter vernoemd. Woensdag werd de weg officieel geopend door 3FM DJ Coen Swijnenberg. Dit moment was live te horen in de Coen en Sandershow.

Coen opent de Bart de Graaffweg

Mirjam de Graaff, de zus van Bart en voorzitter van de Bart de Graaff Foundation, onthulde het straatnaambord. Coen gooide symbolisch een baksteen door de ruit, geïnspireerd op een beroemde scène van Bart. Kun je het je nog herinneren?

Ster advertentie
Ster advertentie