3FM nieuws

Dit zijn de winnaars van de Lowlands Bij Je Thuis-prijzen

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit zijn de winnaars van de Lowlands Bij Je Thuis-prijzen

Wat de eerste dag van Lowlands 2021 had moeten zijn, pakt toch iets anders uit. Maar niet getreurd, want dit hele weekend brengt 3FM Lowlands Bij Je Thuis. Met extra veel festivalmuziek en een hele lijst aan Lowlands-prijzen die 3FM-dj's bij luisteraars thuis gaan afleveren.

3FM brengt een stukje Lowlands bij je thuis

11:00 – De allereerste prijs is weggegeven! Wie aan festivals denkt, denkt natuurlijk aan toiletblokken. Schoon, smerig, of ergens tussenin, het is altijd een verrassing wat je tegen zult komen. Maar de gelukkige winnaars zijn de festivalgangers van Nistellands in Nistelrode. Zij hebben komend weekend de complete controle over de schoonheid van een set Dixie's. Happy Lowlands Bij Je Thuis!

13:00 – Hoewel het niet de donderdag van Lowlands is, kan hier natuurlijk geen silent disco missen! Martin is dan ook de gelukkige die prijs nummer 2 wint: een geheel verzorgde silent disco mét eigen dj St. Paul! Kijk ze toch eens blij zijn!

17:00 – Dit jaar is er maar één iemand die kan zeggen dat ze op Lowlands hebben gestaan, en dat is niemand minder dat Ash! Zij wint een stuk écht Lowlandsgras dat ze in de woonkamer kan leggen.

19:30 - De hele avond voldansen op snoeiharde beats in een oranjekleurige bunker, was het maar zo’n feest! Maar Meiran mag de sfeer van de welbekende X-Ray van Lowlands nabouwen met de volledige X-Ray verlichting!

21:00 - Een persoonlijke dj-set van niemand minder dan FeestDJRuud, voor het ultieme festivalgevoel, als afsluiter van de eerste dag Lowlands Bij Je Thuis. Morgen zie je hoe nog een andere horde mensen een speciale Lowlandsprijs wint, maar tot dan: zie Marieke genieten van haar geweldige prijs!

11:00 - Blauwe m&m’s, bizar veel drank en vierkante watermeloenen- het kan soms niet gek genoeg bij de riders van artiesten. Het is dan ook Bauke die zich vandaag als een echte Lowlandsartiest mag voelen. Maar wat zit er eigenlijk in de rider van Liam Gallagher? Check it out!

12:00 - Op social media is hij overal en op een plek als Lowlands kan hij natuurlijk niet ontbreken. Vandaag doet hij een unieke act voor Lianne op haar Lowlands-terrein. Abracadabra, opeens heb je daar ook beeld bij!

15:00 - Na bijna twee dagen alleen maar feesten is het dan toch eindelijk het moment om iets te eten. De foodtrucks staan dan altijd netjes op je te wachten, maar vandaag krijgt Jaël haar volledig eigen foodtruck catering van Hans Worst voor Lowlands Bij Je Thuis. Dit alles zonder de muntjes te moeten betalen, win win!

17:00 - Tijd voor de Miele wasmachine, alleen dan niet op het festival. Swifterlands heeft namelijk de volgende Lowlands Bij Je Thuis prijs gewonnen: een heuse schuimparty met al zijn vrienden! Laat die bubbels maar komen en feest erop los, Tjeerd gaat zich even helemaal schoonschrobben.

21:00 - Wat krijg je als je hoempa muziek, leuke kostuums en zwaaiende takken combineert? De állerlaatste prijs van Lowlands Bij Je Thuis: een privéshow van Kees van Hondt! Dit bijna Lowlandswaardige vriendenfestival mag met de buren genieten van deze takkenherrie tot de zon onder gaat.

Bekijk het feestje hieronder.

11:00 - Het is de zondag van 'Lowlands Bij Je Thuis' en wat is dan een betere prijs dan een kater-ontbijt voor je complete vriendengroep. 3FM-dj Jorien brengt een aanhanger vol eten naar Marloes en haar vrienden.

14:00 - 'Lowlands Bij Je Thuis' zit er bijna op, maar op z'n Lowlands' gaan we er natuurlijk uit met een knaller. In dit geval een knaller van een prijs, want de laatste prijs gaat naar Joost en zijn vrienden die een vakantiehuis hebben afgehuurd in Biddinghuizen. Volgend jaar mogen zij naar met z'n zessen feestvieren op Lowlands, want zij hebben tickets gewonnen voor de editie van 2022!

Ster advertentie
Ster advertentie