3FM nieuws

Frank belt met (onverwacht) kersverse vader

  1. Nieuwschevron right
  2. Frank belt met (onverwacht) kersverse vader

Thierry's vriendin had last van steken in haar buik, tien uur later waren ze de ouders van een dochter. Zonder dat ze ooit door hadden gehad dat ze in verwachting waren. Nu zoekt het gezinnetje woonruimte.

Stel je voor: je vriendin krijgt buikpijn, je gaat naar het ziekenhuis en de dokter vertelt je dat ze zwanger is. Al ongeveer negen maanden. Het overkwam Thierry (24) en zijn vriendin (20) vorige week. Ze hadden tien uur om zich voor te bereiden, want toen werd hun dochtertje Livia geboren. Dat was natuurlijk al heel heftig, maar Livia heeft ook nog eens een zeldzame, gecompliceerde hartafwijking waaraan ze geopereerd moest worden.

Studentenkamertje

Thierry en zijn vriendin wonen in een studentenkamer van vijftien vierkante meter in Utrecht. Niet bepaald de ideale situatie om een kindje op te voeden, dus het stel is met spoed op zoek naar woonruimte. Ze hebben al van alles geprobeerd, instanties gebeld voor urgentie, maatschappelijk werkers ingeschakeld, maar omdat de situatie zo uitzonderlijk is kan niemand ze helpen.

Luister het hele fragment terug:

Ben jij of ken jij iemand die dit stel zou kunnen helpen? Bel, sms, app, mail of stuur een postduif naar 3FM!

Ster advertentie
Ster advertentie