3FM nieuws

Twee nieuwe Blur-songs 2 juli live op Twitter

  1. Nieuwschevron right
  2. Twee nieuwe Blur-songs 2 juli live op Twitter

Blur speelt op 2 juli twee nieuwe liedjes live via Twitter op een dak ergens in Londen.

Britpopband Blur, die op 12 augustus de Olympische Spelen af gaan sluiten met een optreden in Hyde Park, hebben via een video bekendgemaakt twee nieuwe songs live op een dak in Londen te gaan spelen. Het optreden zal live te volgen zijn via Twitter.

Locatie nog onbekend

De precieze locatie van het optreden is nog onbekend. De band twitterde al eerder cryptische foto's die prijsgeven dat er twee nieuwe songs aankomen.

Later werd bekend dat er 2 juli om 19:15 en 20:15 uur Nederlandse tijd Blur-gerelateerde dingen gepland stonden. In een vandaag door de band getwitterde video (die hieronder te bekijken is) wordt een hoop uitgelegd.

Bassist laat niets los rond Blur's toekomstplannen

In de video zijn beelden te zien van Hyde Park, het grootste park van Londen, waar Blur in 2009 twee grote optredens gaf. Ook het komende Blur-optreden op 12 augustus, als afsluiting van de Olympische Spelen, gaat plaatsvinden in Hyde Park.

Zoals altijd geeft de band hun toekomstplannen niet vrij. "Wie weet gebeurt dit nooit meer, misschien is dit het einde of het is het begin van een volgend hoofdstuk" aldus bassist Alex James aan het einde van de video.

Blur - 'Under the Westway' & 'The Puritan': 2 juli live via Twitter

Ster advertentie
Ster advertentie