3FM nieuws

Allah-Las live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Allah-Las live bij Giel

De band Allah-Las staat bekend om hun relaxte en groovy houding. De mannen uit Californië waren maandag 3 december bij Giel.

De heren van Allah-Las maken al een paar jaar muziek. Sinds 2008 delen de bandleden hun liefde voor platen, het strand en Los Angeles.

Allah-Las in de platenwinkel

De band bestaat uit Miles Michaud (zang en gitaar), Pedrum Siadatian (zang en elektrische gitaar), Spencer Dunham (zang en bassist) en Matthew Correia (zang en slagwerk). De mannen leerden elkaar kennen in de platenwinkel, waar ze hun passie voor muziek deelden. Tot ze op een dag besloten zelf muziek te gaan maken.

Allah-Las live bij Giel

Allah-Las stonden maandagochtend 3 december met hun 60s sound op De Speelplaats van Giel. De dag erna staat Paradiso Amsterdam op de agenda. Daar is een special guest aanwezig; Jacco Gardner, die onlangs nog getipt werd door het Britse toonaangevende muziekblad NME! De Amerikaanse heren zijn groot fan van deze jonge Nederlandse muzikant, vertelden ze Giel.

'Tell Me (What's On Your Mind)' 2x live

Roosmarijn en Annemiek kozen eind oktober voor het nummer 'Tell Me (What's On Your Mind)' van hun debuutalbum Allah-Las, dat sinds eind oktober uit is. Bij Giel speelden ze deze single maar liefst twee keer live, want de eerste keer miste er even een gitaartje... De goede versie vind je hieronder...

Busman's Holiday (Bonustrack)live

Ster advertentie
Ster advertentie