3FM nieuws

Alleen kleine flesjes zonnebrand toegestaan op Pinkpop

  1. Nieuwschevron right
  2. Alleen kleine flesjes zonnebrand toegestaan op Pinkpop

De organisatie van Pinkpop liet vrijdagmiddag 6 juni weten dat grote flessen zonnebrand niet zijn toegestaan op het festivalterrein.

Jan Smeets liet het woensdagmiddag 4 juni tijdens de Coen & Sander show al doorschemeren en het is ook werkelijk waar: de organisatie van Pinkpop verbiedt het meenemen van grote flessen zonnebrand en zonnebrandsprays op het terrein. Dit in het kader van de veiligheid.

Grote flessen zonnebrand verboden op Pinkpop 2014

De toegangsregels op Pinkpop zijn onverbiddelijk: geen flesjes water mee het terrein op, en nu dus ook een beperking op hoeveel zonnebrand mee mag worden genomen. Festivalgangers mogen zich dit weekend op Pinkpop dus alleen insmeren met zonnebrandcrème uit een kleine tube. Grote flessen en sprays zijn niet toegestaan.

Er werd in eerste instantie nog wat lacherig over gedaan, maar met een tropisch weeralarm in het vooruitzicht wordt het ineens een stuk serieuzer. Hoe moet dat nu als je een gevoelige huid hebt en je je de hele dag moet insmeren? En hoe groot mag je kleine flesje zonnebrand dan maximaal zijn? Die vragen blijven tot nog toe onbeantwoord.

Tropische temperaturen op Pinkpop 2014

Zon, zon, zon! De weersvoorspellingen voor Pinkpop 2014 zijn niet mis. Er is een reële kans dat het kwik de 30 graden aantikt. Eerder deze week liet de organisatie van Pinkpop weten dat er extra watertappunten beschikbaar worden gesteld. Zo kun je evengoed keihard feesten maar val je niet om door dehydratie. Het zou namelijk érg spijtig zijn als je deze vette line-up mist omdat de weergoden ons zo gunstig gezind zijn.

>> Wil je niet omvallen van de hitte?! Check hier het moshpit-alarm!

Ster advertentie
Ster advertentie