3FM nieuws

Emma Watson: "I really don't know what my tits have to do with it!?"

  1. Nieuwschevron right
  2. Emma Watson: "I really don't know what my tits have to do with it!?"

Emma Watson stond op de cover van Vanity Fair en kreeg de volle laag over zich heen omdat je haar borsten (een soort van) ziet.

© Vanity Fair

Feministe? No boobs please.

Actrice en activiste Emma Watson kreeg nogal wat kritiek op haar shoot voor Vanity Fair. Want je kan toch niet met je tieten op de cover van een blad gaan staan je tegelijkertijd heel hard roept dat je feministe bent? Maar wat de fuck heeft het laten zien van een stukje borst te maken met je het feit dat je staat voor de rechten van vrouwen? Hieronder één van de vele reacties:

Emma Watson reageert op kritiek

De 26-jarige Emma reageerde tijdens de promotie voor de Disney-film Beauty And The Beast op de kritiek. Ze snapt er helemaal niks van. "I really don't know what my tits have to do with it. It's very confusing." Feminisme gaat over de mogelijkheid om keuzes te maken als vrouw, over vrijheid en gelijkheid. Check hieronder haar volledige reactie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ariana Grande en John Legend

En dan nog even een stukje Beauty And The Beast: Ariana Grande en John Legend hebben de titelsong voor hun rekening genomen. Zoeter wordt het niet, maar ergens krijg je toch wel een beetje de kriebels, toch?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie