3FM nieuws

Alles komt goed met Miss Montreal live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Alles komt goed met Miss Montreal live bij Giel

Miss Montreal stond half november tussen grote artiesten op Night Of The Proms. En donderdag speelde ze intiem bij Giel.

Sanne Hans, aka Miss Montreal, is bij 3FM inmiddels kind aan huis. Op het 10-jarig jubileum van Gerard Ekdom speelde ze als verrassing een speciale track. En ook op Das Coen en Sander Fest en tijdens 3FM Serious Request mag de altijd gezellige zangeres niet ontbreken. Ze doet mee met Circus Request van Giel heeft ze beloofd!

Miss Montreal 1 december live bij Giel

Miss Montreal stond half november nog tussen grote artiesten als James Blunt en Angie Stone op Night Of The Proms. En donderdag ging de zangeres back to basics met een intiem en fraGIEL optreden bij Giel.

Alles komt goed met Miss Montreal

Bemoedigende woorden van Miss Montreal voor iedereen die het zwaar heeft: 'Geloof me het komt wel goed!' Ze spreekt uit ervaring vertelde ze aan Giel. Het persoonlijke liedje 'I Know I Will Be Fine' schreef ze nadat ze begin maart enorme heibel had met haar toenmalige vriend. Ze stapte die nacht uit bed, begon te schrijven en daar kwam dit mooie liedje uit voort. O ja, en een paar dagen later was de relatie uit, maar niet getreurd, ze wist toen al: 'I Know I Will Be Fine'.

Miss Montreal neemt je mee

Na het gevoelige 'I Know I Will Be Fine' was het tijd voor een vrolijkere noot. Hij is al een aantal keer gecovered, deze hit van Gers, maar Sanne maakte er toch echt een hele bijzondere versie van. Mee met Miss Montreal, wie wil dat nou niet!

Ster advertentie
Ster advertentie