3FM nieuws

Music Starts Here: geen 3FM Megahit, wél 3FM Festival Top 999!

  1. Nieuwschevron right
  2. Music Starts Here: geen 3FM Megahit, wél 3FM Festival Top 999!

Normaal is er elke week een 3FM Megahit, maar deze week is het even stil. Het is namelijk tijd voor de 3FM Festival Top 999, samengesteld door jou!

Wekenlang stemmen heeft geleid tot de ultieme lijst met festival-anthems. Je hoort de hele lijst van 24 tot en met 30 augustus op 3FM (van zaterdag tot en met donderdag van 09:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur).

Jorja Smith

Toch hebben we nog een extra track toegevoegd aan de 3FM playlist. Niemand minder dan Jorja Smith hoor je vanaf deze week. Haar nieuwe track 'Be Honest' is een samenwerking. En eerlijk is eerlijk: de track klinkt wat meer mainstream, maar is érg lekker. Het is net een andere sound dan we van Jorja gewend zijn. Dat kan ook komen door de samenwerking met Burna Boy, een Nigeriaanse Afro-fusion-zanger. Wellicht dat het door zijn invloed komt dat de muziek dansbaarder is dan anders.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Festivalmoe

Mocht je nou klaar zijn met de festivals, dan is er altijd nog de 3FM Now Playing die je kunt beluisteren. Maar wat is leuker dan terug te gaan naar die hoogtepunten op de festivals?!

Ster advertentie
Ster advertentie