3FM nieuws

Miley Cyrus en Dolly Parton knallen het nieuwe jaar in met indrukwekkend optreden

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Miley Cyrus en Dolly Parton knallen het nieuwe jaar in met indrukwekkend optreden

Het nieuwjaarsoptreden van Miley Cyrus en Dolly Parton gaat compleet viral. Op social media regent het lofbodes voor de bijzondere samenwerking tussen de twee vrouwen. Ze brachten onder meer een mixup van hun iconische hits 'Wrecking Ball' en 'I Will Always Love You', wat kan rekenen op een bijzondere muzikale prestatie.

Peettante

Countrylegende Dolly Parton is geen vreemde van Miley Cyrus en ze hebben dan ook een lange geschiedenis samen. Ze zijn al lange tijd bevriend, en Dolly heeft Miley opgevoed als haar eigen kind. Parton is namelijk de peettante van Cyrus. Daarom is het niet gek dat beide zangeressen samen op het podium stonden tijdens de nieuwjaarsshow van de Amerikaanse televisiezender NBC. Ze hebben een hechte band en delen een liefde voor muziek, wat zich vertaalt in dit indrukwekkende optreden.

Viral

Het publiek op social media is ook onder de indruk en de beelden zijn inmiddels meer dan 2 miljoen keer bekeken. Het optreden van Miley en Dolly is een geweldig begin van het nieuwe jaar en laat zien hoe verschillende muziekstijlen mooi samen kunnen komen. Het optreden zal zeker niet snel zal worden vergeten. Check hier zelf hoe dat eruit zag.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

New Year, New Miley

Miley Cyrus kwam ook nog met een verrassing op de eerste dag van 2023. Ze kondigt aan dat ze op 13 januari met een nieuwe single genaamd 'Flowers' komt. Dat schrijft ze op haar Instagram en deelt daarbij een korte teaser waarin we een eerste indruk van het nummer krijgen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie