3FM nieuws

Kings Of Leon onthult trailer voor speciale show

  1. Nieuwschevron right
  2. Kings Of Leon onthult trailer voor speciale show

Kings Of Leon heeft een trailer met komiek Fred Armisen voor hun speciale show in Londen onthuld.

De Amerikaanse komiek Fred Armisen is verantwoordelijk voor de concertregistratie van een speciale Kings Of Leon-show in Londen. Dat hebben de broertjes en neefjes Followill aangekondigd via een komische trailer waarin Armisen wil testen wie van hen het beste bandlid is.

Trailer speciale Kings Of Leon-show

In de trailer is te zien hoe De Followills in Nashville aan het repeteren is, totdat ze worden onderbroken door een onverwachte gast, namelijk Fred Armisen.

Hij wil testen wie het beste bandlid van Kings Of Leon is, door ze alle vier individueel hun deel van de single 'Supersoaker' te laten spelen. Wanneer Caleb Followill Armisen vraagt of dat niet wat 'awkward' is, reageert die bevestigend.

American Express Unstaged met Kings Of Leon

Onder de noemer American Express Unstaged treden Caleb en kornuiten op 9 augustus op in de O2 Shepherd's Bush Empire in Londen. 3FM mag dit concert livestreamen op de website.

Fred Armisen, vooral bekend van Saturday Night Live, regisseert de concertregistratie die live is te streamen via YouTube en Vevo.

Mechanical Bull uit op 24 september

Kings Of Leon stond deze zomer op onder meer Pinkpop en Rock Werchter, waar ze al wat lieten horen van het nieuwe album Mechanical Bull, dat op 24 september verschijnt. De eerste single 'Supersoaker' werd al verkozen tot 3FM Megahit.

Trailer Kings Of Leon met Fred Armisen

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie