3FM nieuws

Bazart primeurt 'Geef Mij Alles' in de 3FM Live Box

foto: NPO 3FMfoto: NPO 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Bazart primeurt 'Geef Mij Alles' in de 3FM Live Box

Na anderhalf jaar is de Vlaamse band Bazart einderlijk teruggekeerd naar de 3FM Live Box. En wel met een hele goede reden: ze komen hun nieuwste track 'Geef Mij Alles' voor het eerst live spelen. Check it out!

Release Day

Het is groot feest voor de band, die vandaag een tourtje doen langs radiostations om hun spiksplinternieuwe single 'Geef Mij Alles' aan het publiek te presenteren. Maar hoe viert de band dat nou eigenlijk? Zuipen natuurlijk! Het plan staat om vanavond alledrie "op cafe" te gaan (dus in de kroeg zitten), maar gisteravond kon de band er ook wat van. Het is bijna een wonder dat ze alledrie zo fris in de 3FM Live Box staan vandaag. Gelukkig zijn het doorgewinterde muzikanten die al redelijk wat release dagen in hun arsenaal hebben liggen.

Check hier het volledige interview:

Video niet beschikbaar

'Geef Mij Alles'

Bazart probeert zich elke keer weer opnieuw uit te vinden. En met 'Geef Mij Alles' zijn ze volledig in een 90's pop-hitje gedoken. Natuurlijk hebben ze hun eigen sausje er nog overheen gegooid met de vele introspectieve vragen in de coupletten. In het refrein vraagt hij vooral of iedereen zich gewoon van hun echte kant kunnen laten zien. En dit alles op een heerlijk dansbare beat met wavy melodie. Heerlijk!

Natuurlijk wil je, na het horen van deze banger, meteen weten of er meer komt. Voor wie een album verwacht, heeft de band nog niet per se goed nieuws, maar ze willen wel mededelen dat er de komende tijd nog meer singles uit zullen komen. En wie weet, misschien groeit dit uit tot een groter project. Wijnand wil in ieder geval meer, meer, meer Bazart.

Check hieronder het optreden van deze track:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie