3FM nieuws

Anouk hoofdact Symphonica in Rosso

  1. Nieuwschevron right
  2. Anouk hoofdact Symphonica in Rosso

Anouk is de hoofdact van de achtste editie van Symphonica in Rosso op 16 oktober 2013 in GelreDome Arnhem.

Anouk gaat Symphonica in Rosso doen. Dat is op de verjaardag van de Haagse zangeres, maandag 8 april 2013, bekend gemaakt. Marco Borsato, Paul de Leeuw, Lionel Richie, Diana Ross, Sting, Nick & Simon en Doe Maar gingen haar al voor.

Anouk over Symphonica in Rosso

“De vraag of ik hoofdact op Symphonica in Rosso wilde zijn, kwam precies op het juiste moment”, aldus Anouk. “Ik was klaar met de opnames van mijn nieuwe album ‘Sad Singalong Songs’ en om die nummers live echt eer aan te doen zou ik ze het liefst met een orkest willen uitvoeren".

Sad Singalong Songs

Voor haar nieuwe album Sad Singalong Songs werkt Anouk opnieuw samen met Martin Gjerstad en Torre Johansson. Met deze Zweedse producers maakte ze ook haar albums For Bitter Or Worse en To Get Her Together. Anouks nieuwe album komt 17 mei uit. De eerste single van dit album, de Eurovisie Songfestival inzending 'Birds', behaalde meteen de eerste plaats in de Mega Top 50.

Voorverkoop Symphonica in Rosso met Anouk

Het Symphonica in Rosso-concert met Anouk vindt op 16 oktober 2013 plaats in het GelreDome in Arnhem. Let op: de kaartverkoop start al aanstaande zaterdag 13 april 2013 om 10:00 uur via de officiële voorverkoopadressen.

Giel belt met jarige Anouk

Anouk is al jaren vriendin van de show van Giel. Haar verjaardag en het grote Symphonica in Rosso-nieuws was reden genoeg voor Giel om haar maandagochtend 8 april te bellen. Beluister hier het gesprek:

En mocht je nou benieuwd zijn geraakt naar de Nederlandse versie die Giel draaide, dan kun je die hieronder nog eens bekijken. Sanne Gloria Verboom maakte het voor 101.TV bij BNN op het dak:

Ster advertentie
Ster advertentie