3FM nieuws

R.E.M.-songteksten op nieuwe album Jay-Z

  1. Nieuwschevron right
  2. R.E.M.-songteksten op nieuwe album Jay-Z

Jay-Z leent niet alleen tekst van Nirvana's 'Smells Like Teen Spirit', maar ook van een andere nineties hit; R.E.M.'s 'Losing My Religion'.

Jay-Z maakt steeds meer bekend over zijn nieuwe album Magna Carta Holy Grail dat 4 juli verschijnt. Naast o.a. de tracklist, artwork en een promovideo, deelt hij ook songteksten. De tekst van 'Holy Grail' stond al online en de Amerikaanse rapper heeft nu ook die van 'Heaven' wereldkundig gemaakt.

'Losing My Religion' in 'Heaven'

In 'Heaven' zet Jay-Z zijn vraagtekens bij religie en daar haakt de tekst van R.E.M.'s 'Losing My Religion' goed bij aan. Jay-Z heeft een deel ervan dan ook gebruikt. Het is het refrein van zijn nieuwe liedje.

Het refrein gaat als volgt: "That’s Me in the corner / That’s me in the spotlight / Losing my religion." Bekijk de hele tekst onder aan het bericht.

'Holy Grail' 'Smells Like Teen Spirit'

Ook in de tekst van 'Holy Grail' ft. Justin Timberlake zitten bekende zinnen uit een ander iconisch nummer uit de jaren negentig. Jay-Z heeft voor het refrein in dat nummer zinnen geleend uit 'Smells Like Teen Spirit' van Nirvana.

'Losing My Religion' - R.E.M.

Tekst van Jay-Z's 'Heaven'

Ster advertentie
Ster advertentie