3FM nieuws

ICYMI: Arjen Lubach betrapt, Kensington platina

  1. Nieuwschevron right
  2. ICYMI: Arjen Lubach betrapt, Kensington platina

Ook vandaag (22 september) al het muzieknieuws op een rij. Vandaag stelen Anouk en Sam Smith de show!

15:13 uur: Meer Kensington-succes

Het Nederlandse rockwonder Kensington heeft het afgelopen jaar veel successen geboekt en ze scoorden hit na hit: Riddles, Streets, Home Again, All For Nothing, War en ga zo maar door. Riddles bereikt op eigen hand nog wat extra succes: platina! Slaan ze nu toch de goede weg in, na zo'n lange tijd verdwaald te zijn geweest?

12:47 uur: Presentator Arjen Lubach betrapt

Domien meldde gisteravond (21 september) dat hij helemaal gek is op 'Sunrise Funk', een nummer dat hij tijdens zijn vakantie ontdekte. Hij belde in de uitzending met de producer van het nummer en die deed een bijzondere onthulling: het blijkt namelijk Arjan Lubach te zijn die schuilgaat achter Hartebees. Luister de ontmaskering hier terug:

Het nummer zelf staat gewoon op YouTube.

Hartebees a.k.a. Arjen Lubach - 'Sunrise Funk'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

11:49 uur: Ellie Goulding deelt video voor 'On My Mind'

Of Ed Sheeran ook zo geld-, drugs- en seksverslaafd is als het vriendje van Ellie Goulding in haar nieuwe videoclip is twijfelachtig, maar de nieuwe video is zeker krachtig. Deze week is de single 'On My Mind', waar de clip bijhoort, 3FM Megahit en daar heb je nu beeld bij!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

9:54 uur: Oh the drama!

Sam Smith deelde een vijftien seconden durende preview van het Bond-nummer 'Writing's On The Wall'. Een mooie portie aan snaar- en vioolwerk! Het wordt een lekker dramatische en mysterieuze track, zoals het een Bond titelsong betaamt.

9:12 uur: Anouk deelt nieuwe muziek

Het is een mysterieuze post zonder beeld, maar de rockchick heeft vanochtend vroeg een preview gegeven van nieuw materiaal! Het gaat om een ballad, waarin Anouk begeleid wordt door piano. En ook opvallend: de track is in het Engels! Anouk veroorzaakte op 11 september flink wat reuring door het Nederlandse Dominique uit te brengen, maar lijkt nu toch voor het oude, vertrouwde Engels te kiezen.

work in progress.have a beautiful day

Posted by Anouk on Monday, September 21, 2015
Ster advertentie
Ster advertentie