3FM nieuws

Eindexamenjournaal houdt je op de hoogte

  1. Nieuwschevron right
  2. Eindexamenjournaal houdt je op de hoogte

Niet meer op de radio, maar online houden we je ook tijdens het tweede tijdvak op de hoogte van het laatste nieuws én de antwoorden.

De eindexamens zitten erop. In ieder geval voor nu. Wellicht moet je een examen opnieuw maken, of heb je een herkansing. Het waren in ieder geval 3 bewogen examenweken. Zo zorgde de warmte voor de nodige problemen tijdens de examens. Te warme lokalen, te koude lokalen, luidruchtige airco's en overlast van insecten omdat de ramen wagenwijd openstonden. Ook de digitale examens verliepen niet vlekkeloos. Stroomstoringen en op hol slaande computers zorgden ervoor dat tientallen scholieren hun examen toch op papier moesten of moeten maken. En, zoals elk jaar, zijn er ook dit jaar de nodige fouten en onduidelijkheden in enkele examens opgedoken. Scholieren vonden weer massaal het LAKS om hun beklag te doen over de examens. Het vwo-examen Nederlands spant hierin de kroon. Ruim 13.000 scholieren én de schrijfster van een van de examenteksten klaagden.

Eindexamenjournaal online
Wij hebben je de afgelopen weken op de hoogte gehouden van het laatste eindexamennieuws én de antwoorden. En dat blijven we doen. Niet meer op de radio, maar zeker wel online! Heb je een herexamen of ben je gewoon nieuwsgierig naar het eindexamennieuws? Houd 3fm.nl/eindexamen in de gaten! Wij zijn er trouwens ook op Facebook en Twitter.

Voor nu: geniet van je vrije tijd en succes met het wachten op de uitslag! Geen idee wanneer deze bekend wordt gemaakt? Wij wel!

- 13 juni: uitslag vmbo
- 14 juni: uitslag havo & vwo

Ster advertentie
Ster advertentie