3FM nieuws

Pulp, Radiohead en Dr. Dre op Coachella festival

  1. Nieuwschevron right
  2. Pulp, Radiohead en Dr. Dre op Coachella festival

Het festival in Californië vindt in april 2012 voor het eerst twee keer achter elkaar plaats.

Coachella, het Amerikaanse muziek en kunst festival in de woestijn van Californië, komt in een keer met de hele line-up voor editie 2012. En dat is een behoorlijk indrukwekkende lijst met artiesten geworden.

Programma Coachella 2012

Een aantal van de namen op het programma van Coachella 2012 zijn Pulp, Radiohead, Dr. Dre, The Black Keys, Bon Iver, Florence And The Machine, Arctic Monkeys en de Nederlandse DJ Afrojack.

Reünie At The Drive-In

At The Drive-In staat ook op het festival. De bandleden kondigde pas een paar dagen geleden aan dat ze na 11 jaar weer bij elkaar zijn. De Amerikaanse band stopte er in 2001 mee. Twee van de bandleden gingen vervolgens samen verder als The Mars Volta en de drie andere richtte Sparta op.

Snoop Dogg wel of niet aanwezig?

Ook Snoop Dogg is een van de namen die op de indrukwekkende programmaposter staat vermeld. Maar of hij ook echt zal optreden is de vraag. Hij werd afgelopen weekend in de Amerikaanse staat Texas gearresteerd voor drugsbezit.

>> Meer over de arrestatie van Snoop Dogg

>> Check hier de hele line-up

Twee keer Coachella

Voor het eerst in de geschiedenis van het festival vindt het twee weekenden plaats. Het bijzondere hieraan is dat het festival op beide weekenden hetzelfde programma heeft. Het eerste weekend is van vrijdag 13 tot en met donderdag 15 april. Het tweede weekend is van vrijdag 20 tot en met zondag 23 april.

Ster advertentie
Ster advertentie