3FM nieuws

Radiocolumn Lieve Peter: De blotebillentactiek

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Radiocolumn Lieve Peter: De blotebillentactiek

Iedere donderdag komt Nellie Benner in de middagshow van Barend & Benner met een radiocolumn, die in het teken staat van een specifiek thema. Een goede mix van persoonlijke gebeurtenissen samen met de harde werkelijkheid.

Lieve Peter,

De blotebillentactiek. Voor deze tactiek pleit advocaat Knoester, nu Thijs Römer in hoger beroep gaat. Vind ik toch een beetje... Tja, een verkeerd gekozen term in deze specifieke zaak. De blotenbillentactiek. Ik verdiep me toch even in deze materie en verdwaal in de krochten van het pikken krommende blad de Men's Health. 'Zes technieken om haar wereld op z'n kop te zetten.' Ik weet niet of ik moet lachen of huilen.

Ik neem u even mee. Kinderen bedek de oren. 'De brommer': duim op de clitoris en twee vingers in de vagina en dan het gas opvoeren. 'De nose job', of the Sherlock Holmes, of de Holleeder voor de boefjes: laat het kraakbeen van je neus over het vrouwelijke boontje gaan. Van voor naar achter, van links naar rechts en maak er een beetje geluidjes bij. Wat?

P.S. Heren, de grote van je neus is wederom niet belangrijk.

Kak, ik zit kutje diep in de clickbait. Terug naar de blotebillentactiek...

Had dit gelijk toegepast, Thijs! Had gewoon in je blote leuter, tussen de camera’s door, naar het gerechtshof gelopen en in de rechtszaal toegegeven: "Ik ben..." Niet te verwarren met "Ik heb". "Ik ben een enorme lul geweest. Heb mezelf naar de ratten gesnoven en me als een volslagen idioot gedragen. Ik zocht naar een spanning in de krochten van mijn ziel en dat ging van kwaad tot erger. Ik voelde me als een ouder, achterblijvend in een leeg nest. Ik ga in therapie. Het spijt me."

Het gevreesde Lege Nest Syndroom. Daar gaat de nieuwe track van Snelle over, die gister bij ons in de studio was. Ja tuurlijk, je hebt ook vaak vloekend de vuile onderbroeken onder het bed in de was gesmeten en miljoen keren dopjes op tandpasta’s gedraaid. Maar het gemis van die troep is groter en leger dan ooit.

Benzine pomphouders aan de Nederlandse grens ervaren deze leegte ook, nu het verschil in benzineprijzen tot wel 36 cent kan oplopen vergeleken onze buren. Ik lees een comment van B. Dries. Hij heeft er geen last van, die tankt altijd voor een tientje.

Lege verpakkingen uit je auto op straat pleuren. Een vrouw in Gelderland gooide de Mc Donald's troep bij de oelewappers terug de auto in, sloot het portier en stak haar duim op. Een betere tactiek dan alle voorgaande onzin uit de Men's Health. 300 miljoen euro kunnen we besparen door ons afval in de prullenbak te gooien. Dan kunnen de accijnzen misschien een beetje omlaag, zodat iedereen een brommer ritje kan maken.

Ik heb een leuk idee. Naar iedereen die vanaf nu zijn afval op straat gooit, mag zevenkampster Anouk Vetter haar speer werpen. Zo in 't reetje. Afgelopen zondag gooide de atlete 59,57 meter. U bent gewaarschuwd.

Ster advertentie
Ster advertentie