3FM nieuws

De 5 stadia die je doorloopt als je een hekel hebt aan Valentijnsdag

  1. Nieuwschevron right
  2. De 5 stadia die je doorloopt als je een hekel hebt aan Valentijnsdag

Gelukkig is het maar één keer per jaar valentijn.

Liefde is het mooiste dat er is. Jaja, we weten het, ga weg. Valentijnsdag is gewoon the worst. Als je niets met Valentijn hebt, wordt vandaag een hele lange dag. En die valt (helaas) onder te verdelen in deze vijf stadia.

Stadium 1: Het besef

Wat een mooie dag. Het zonnetje schijnt, je wekker gaat en je hebt, zoals altijd, weer zin om naar je werk of school te gaan. In bed check je nog effe je tijdlijn en dan beland je ineens keihard middenin je nachtmerrie: HET IS VALENTIJNSDAG! Je hele tijdlijn staat nu al vol met stelletjes die elkaar lieffie/schatje/poepie noemen, uiteraard compleet met een kleffe kus-foto erbij. BAH!

Stadium 2: Het ontlopen

Terwijl je naar je werk gaat, hoop je dat niemand erover begint. Helaas weet je zelf ook wel beter. Van vragen als: “Wat heb jij gehad?” tot het standaard "ik-vind-Valentijnsdag-echt-commercieel"-praatje. Aargh! Houd er gewoon over op!

*Doet vingers in oren*

Stadium 3: De rust

Oké, als je in dit stadium bent beland weet je dat het niet lang meer duurt. Je vrienden en collega’s zijn erover opgehouden en hopelijk heb je geen confrontaties meer met Cupido en zijn afschuwelijke pijlen. Geniet ervan zolang het duurt.

Stadium 4: De comeback

Zo! De werkdag zit er weer op, tijd om naar de supermarkt te gaan voor je avondeten. Helaas is daar de comeback van Valentijnsdag. En ook nog eens groter dan verwacht: al die hartjes, kaarten en chocolade voelen als een klap in je gezicht. En het ergste van alles is: ze zijn zo goedkoop! Argh... be strong en laat het liggen.

Stadium 5: Het stille verdriet

’s Avonds op de bank kijk je met een doodse blik naar de avonturen van Ludo en Lukas in GTST. Je tijdlijn staat nog steeds vol met onzinnige liefdesberichtjes en stiekem ben je best een beetje jaloers.

Maar hé, koppie omhoog: morgen is het weer een normale dag, maar dan met heel veel chocolade in de aanbieding. #winning

Ook namens Sander

3FM DJ Sander Hoogendoorn wenst je tot slot nog een happy fucking valentine! #fuckvalentinesday

voor iedereen die vandaag alleen is, happy fucking valentine! ? #valentines #valentines2017 #fuckvalentinesday #cutecouple

Een bericht gedeeld door sander hoogendoorn ???? (@sander3fm) op 14 Feb 2017 om 1:52 PST

Ster advertentie
Ster advertentie