3FM nieuws

Praised be: The Handsmaid's Tale seizoen 3 heeft releasedatum

  1. Nieuwschevron right
  2. Praised be: The Handsmaid's Tale seizoen 3 heeft releasedatum

May the lord open! We kunnen het derde seizoen van The Handmaid's Tale kunnen al best snel verwachten.

Zet het alvast op je agenda: 5 juni komt The Handsmaid's Tale terug met een nieuw seizoen van de zenuwslopende serie. En dat is niet alles... Je krijgt die dag namelijk niet 1 aflevering, maar 3!

Wat is er al bekend?

1. 13 afleveringen

Seizoen 3 krijgt 13 afleveringen! De eerste 3 kun je dus al op 5 juni bewonderen. Daarna zal er iedere woensdag een nieuwe aflevering uitkomen.

2. June in lichtgroen

Wordt Offred een Martha in seizoen 3? Zou zomaar kunnen, maar het kan ook weer een van haar sluwe maniertjes zijn om te ontsnappen aan die psycho's.

3. Trouw blijven aan boek

The Handsmaid's Tale is gebaseerd op het boek van Margaret Atwood. De vorige seizoenen hielden zich goed aan het verhaal van dit meesterwerk en als we producer Bruce Miller mogen geloven zal dat voor seizoen 3 niet anders zijn... "We’re not going beyond the novel; we’re just covering territory she covered quickly, a bit more slowly.”

4. Trailer

Maak je klaar voor kippenvel. Dit is de trailer van seizoen 3!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat nog meer?

1. Er komen misschien wel 10 (!!!) seizoenen

“I see a world beyond [the current one]. I would watch an episode about the Nuremberg trials after Gilead falls.” Dit zijn de woorden van Bruce Miller in een interview met The Hollywood Reporter. Hij heeft al ideeën voor 10 seizoenen.

2. Margaret Atwood werkt aan tweede boek

Er komt een vervolg op het boek The Handsmaid's Tale! Het boek gaat waarschijnlijk The Testaments heten en speelt zich 15 jaar na Offreds laatste scène af. Het boek komt waarschijnlijk in september 2019 uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie