3FM nieuws

ICYMI: Justin Bieber moet sorry zeggen en Eminem verkoopt bakstenen

  1. Nieuwschevron right
  2. ICYMI: Justin Bieber moet sorry zeggen en Eminem verkoopt bakstenen

Het was weer een roerig weekje in muziekland. Dit gebeurde er allemaal!

Justin Bieber moet 'Sorry' zeggen

Hoe vaak worden bands en artiesten aangeklaagd voor plagiaat? Inderdaad, heel vaak. Een tekst of melodie schrijven die nog nooit is gebruikt, is bijna onmogelijk. Meestal worden verdenkingen van plagiaat dan ook niet echt serieus genomen. Maar wel bij Justin Bieber. Artieste White Hinterland vindt zijn nummer 'Ring The Bell' namelijk verdacht veel lijken op Justins 'Sorry'. En dus heeft hij hem aangeklaagd wegens plagiaat. Wat de uitspraak is weten we nog niet, wat we wel weten is dat een songtitel nog nooit zo toepasselijk was.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuw materiaal The Strokes

The Strokes komen na drie jaar met nieuw werk. Eerder deze week verscheen er al een geheimzinnige projectie van de band in Londen op een gebouw. Het was het startsignaal voor de nodige speculaties. Gelukkig werd diezelfde dag nog de eerste twee tracks van de komende EP Future Present Past gereleased. Frank draaide de eerste single 'Oblivius' donderdag al voor het eerst. Wat vind jij ervan?

Eminem verkoopt bakstenen

Maandag 23 mei werd het beroemde album The Marshall Mathers LP van Eminem zestien jaar oud. Voor de rapper genoeg reden om een leuke actie te starten. Heb je altijd al een stukje van het ouderlijke huis van Eminem willen hebben? Dan was maandag your lucky day! Speciaal voor deze bijzondere dag kon je voor $313,- een baksteen kopen van het huis op de cover van de plaat staat. Natuurlijk gesigneerd door Eminem! Beter ga je aan de slag met nieuwe muziek, Eminem... In plaats van stukje voor stukje je huis verkopen.

Posh Spice goes hiphop?!

Nadat de Spice Girls stopten, hebben de meiden allemaal een poging gedaan om een solocarrière te starten. Met wisselend resultaat. Victoria Beckham was zelf waarschijnlijk ook niet echt onder de indruk van haar poging tot hiphop, aangezien er afgelopen week opeens een nooit uitgebracht album uit 2003 uitlekte. Of het een beetje klinkt? You be the judge of that...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Weeknd zegt optreden af om Trump

Hij is zeker niet de eerste en vast ook niet de laatste... The Weeknd zou afgelopen week samen met rapper Belly optreden bij Jimmy Kimmel, maar zegde af toen hij erachter kwam dat presidentskandidaat Donald Trump ook te gast zou zijn. Belly: "I feel like the way I was raised was to be able to see through all the titles in this world—from religion to race. I just didn't want to feel like I was a part of a celebration for somebody who has beliefs that majority of us don't agree with."

Ster advertentie
Ster advertentie