3FM nieuws

Claudia de Breij wint Zilveren RadioSter Vrouw

  1. Nieuwschevron right
  2. Claudia de Breij wint Zilveren RadioSter Vrouw

De uitreiking van de Gouden RadioRing, de Zilveren RadioSterren en Marconi Awards vond donderdag 14 november plaats in Hilversum.

Het Gouden RadioRing Gala vond donderdagavond 14 november plaats in het Theater Gooiland in Hilversum en was live te volgen via Radio 2, 101.tv en radioring.avro.nl. Heel radiomakend Hilversum was afgereisd naar het Theater om de uitreiking van de RadioRingen en Marconi Awards bij te wonen.

Claudia de Breij wint Zilveren RadioSter Vrouw

Dat de Zilveren RadioSter dit jaar door een 3FM-DJ mee naar huis genomen mocht worden was al duidelijk. Maar welke vrouw zichzelf beste radiopresentatrice van het jaar mocht noemen was nog onduidelijk. Claudia was uiteindelijk de gelukkige winnares die uit handen van 3FM-collega Gerard Ekdom de Zilveren RadioSter Vrouw ontving. Ze was dit jaar voor de zevende keer genomineerd en sleepte de Zilveren RadioSter Vrouw voor de vijfde keer in de wacht. Naast Claudia de Breij (VARA, 3FM) waren ook Annemieke Schollaardt (TROS, 3FM ) en Roosmarijn Reijmer (VPRO, 3FM) genomineerd.

Somertijd wint Gouden RadioRing 2013

Somertijd ontving donderdagavond de Gouden RadioRing, de prijs voor het beste radioprogramma. De andere genomineerden in deze categorie: Timur Open Radio (BNN, 3FM) en Helemaal Haandrikman (KRO Radio 2).

Bert Haandrikman wint Zilveren RadioSter Man

Bert Haandrikman (KRO, Radio 2) won donderdagavond voor de eerste keer de Zilveren RadioSter Man. Hij was ook voor de eerste keer genomineerd en mag zichzelf dit jaar beste radiopresentator van het jaar noemen. De andere genomineerden waren Gerard Ekdom (AVRO, 3FM / Radio 6 Soul & Jazz) en Edwin Evers (Radio 538).

Winnaar Marconi Oeuvre Award 2013

Peter van Bruggen (Weeshuis van de Hits, Breakfast Club) mocht de Marconi Oeuvre Award mee naar huis nemen..

Marconi Award 'Aanstormend Talent'

Angelique Houtveen (Radio 6 Soul & Jazz / FunX) won de Marconi Award 'Aanstormend Talent'. Zij liet Igmar Felicia (SLAM!FM) en Pieter van der Werff (BNR Nieuwsradio) achter zich.

Marconi Award 'Beste Zender'

Sky Radio sleepte donderdagavond de Marconi Award voor 'Beste Zender' in de wacht.

Ster advertentie
Ster advertentie