3FM nieuws

Jack and the Weatherman maken 3FM Serious Talent aftermovie

  1. Nieuwschevron right
  2. Jack and the Weatherman maken 3FM Serious Talent aftermovie

Jack and the Weatherman hebben een aftermovie gemaakt van hun succesvolle 3FM Serious Talent periode.

Hoewel de Serious Talent periode voor 2014 nu officieel is afgelopen, stopt het nog niet voor de heren van Jack and the Weatherman. Donderdag 4 december staat het duo namelijk op De Speelplaats bij Giel en zaterdag 20 december staan de heren op het 3FM Serious Talent Festival voor 3FM Serious Request. Tevens hebben zij hun 3FM Serious Talent periode op camera vastgelegd. Die is hieronder terug te zien :-)

Terugblik op succes

De mannen van Jack and the Weatherman hebben met een Go Pro hun 3FM Serious Talent periode vastgelegd. Ze blikken hierin terug op twee succesvolle maanden waarin ze naast 3FM Serious Talent ook een van de meest geboekte acts op Popronde waren. Daarnaast waren ze de support act van de Australische band Sticky Fingers en van de Amerikaanse artiest Raul Midon. Check hier het filmpje.

Serious Talent Festival

Voor 3FM Serious Request organiseren wij in samenwerking met Patronaat een 3FM Serious Talent benefietavond. Jack and the Weatherman zetten zich op zaterdag 20 december samen met een flink aantal andere Serious Talents in om geld op te halen voor het goede doel. Wil je bij onze benefietavond zijn of zelf in actie komen? Dat kan! Lees dan vooral even verder.

Wiewatwaar?

Het doel voor 3FM Serious Request 2014

3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Lees hier alles over het doel.

Kom In Actie

Wil jij zelf in actie komen voor 3FM Serious Request? Geef dan hier aan wat voor actie jij gaat doen en wie weet komt één van de DJ's dan bij jou langs om je actie te steunen!

Ster advertentie
Ster advertentie